Whatsapp: 0502626889

 
   
                

 Turkey Shawarma and Peas in Teriyaki Sauce using EasyCook

Preparation:
  • Dice turkey shawarma.
  • Cut an onion into strips.
  • Set the EasyCook pot on the FRY setting for 10 minutes and fry the onion with the meat.
  • After 10 minutes, add ¾ cup Teriyaki, ¼ cup Chili sauce, chopped parsley, salt, pepper, shredded chili, ½ cup water and ½ bag green peas. Set the cooker on COOKING and cook for 40 min.
  • Stir occasionally.
 
Bon Appetit!
 
By the way, the EasyCook has a heat preservation function that starts automatically after the cooking process is over. To finish and turn off the function, press and hold the "Warm/Cancel" button. The cooker will display all the programs, and the heating process will be over.
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי