Whatsapp: 0502626889

 
   
                

 Bulgur with Squash

With EasyCook
 
Ingredients:
  • 1 Onion, diced
  • 1 Medium squash, diced
  • 2 cups Coarse bulgur, washed well
  • 1 tbsp Olive oil
  • 4½ cups Hot water
  • Salt, pepper, soup powder
 
Preparation:
  • Add olive oil, onions and squash in the EasyCook pot, set it on FRY and fry for 5 minutes.
  • Add the bulgur, season and stir well. Add hot water. 
  • Select the PRO setting on 160*c for 30 minutes. Cook until program is done.
 
Bon Appetit!
 
By the way, the EasyCook has a heat preservation function that starts automatically after the cooking process is over. To finish and turn off the function, press and hold the "Warm/Cancel" button. The cooker will display all the programs, and the heating process will be over.
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי