Whatsapp: 0502626889

 
   
                

 Artichokes with Olives and Mushrooms

With EasyCook
 
Preparation:
  • Boil diced artichokes. Rinse and drain. Set the EasyCook on FRY for 5 minutes.
  • Fry chopped onions, mushrooms, artichokes. After 5 minutes add olives and 2 cups boiling water.
  • Season with salt, pepper, cumin and turmeric.
  • Set the cooker on COOKING for 40 minutes. 20 minutes in, Add cilantro and ⅓ cup lemon juice. Cook until you hear the beep.
 
Bon Appetit!

By the way, the EasyCook has a heat preservation function that starts automatically after the cooking process is over. To finish and turn off the function, press and hold the "Warm/Cancel" button. The cooker will display all the programs, and the heating process will be over.
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי