Whatsapp: 0502626889

 
   
                

 Artichokes with Olives and Mushrooms

With EasyCook
 
Preparation:
  • Boil diced artichokes. Rinse and drain. Set the EasyCook on FRY for 5 minutes.
  • Fry chopped onions, mushrooms, artichokes. After 5 minutes add olives and 2 cups boiling water.
  • Season with salt, pepper, cumin and turmeric.
  • Set the cooker on COOKING for 40 minutes. 20 minutes in, Add cilantro and ⅓ cup lemon juice. Cook until you hear the beep.
 
Bon Appetit!

By the way, the EasyCook has a heat preservation function that starts automatically after the cooking process is over. To finish and turn off the function, press and hold the "Warm/Cancel" button. The cooker will display all the programs, and the heating process will be over.
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182* 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי